Femeia care şantajat-o pe preşedinta ICCJ, Livia Stanciu, a fost trimisă în judecată

Postat la 01 iulie 2014 30 afişări

Femeia care a şantajat-o pe preşedinta Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), Livia Stanciu, cerându-i 20.000 de euro pentru a nu face publice informaţii presupus compromiţătoare, a fost trimisă în judecată, în stare de arest preventiv, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Femeia care şantajat-o pe preşedinta ICCJ, Livia Stanciu, a fost trimisă în judecată

 Dosarul în care Mariana Rarinca este acuzată de şantaj va fi judecat de Tribunalul Bucureşti, procurorii propunând menţinerea măsurile preventive luate în cauză, se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, în perioada august/septembrie 2013 - 3 iunie 2014, Mariana Rarinca a ameninţat-o pe Livia Stanciu, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, cu darea în vileag a unor fapte imaginare, compromiţătoare pentru aceasta şi pentru soţul acesteia.

"În schimbul nedivulgării către presă a acestor informaţii, presupus compromiţătoare, inculpata Rarinca Mariana i-a pretins persoanei vătămate suma de 20.000 de euro", au scris procurorii în actul de sesizare a instanţei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/femeia-care-santajat-o-pe-presedinta-iccj-livia-stanciu-a-fost-trimisa-in-judecata-12867363
12867363
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.