A făcut ASE şi a muncit 11 ani în aceeaşi companie. Acum are CEL MAI DORIT JOB DIN ROMÂNIA

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 01 iulie 2014 15304 afişări

A făcut ASE şi a muncit 11 ani în aceeaşi companie. Acum are CEL MAI DORIT JOB DIN ROMÂNIA

Cu o experienţă de aproape 11 ani în cadrul sistemului Coca-Cola, Nicoleta Eftimiu coordonează activităţile pentru întreg portofoliul de produse al companiei, consolidat atât de brandurile carbogazoase (Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Sprite sau Fanta), cât şi de portofoliul de băuturi necarbogazose (Nestea, Cappy Pulpy, Cappy Pulpy bucăţi de fructe, Illy etc.) şi de cel de ape minerale naturale, Dorna, Dorna Izvorul Alb şi Poiana Negri.

Anterior, ea a ocupat poziţia de sparkling soft drinks senior activation marketing manager la Coca-Cola România şi Moldova. Nicoleta Eftimiu s-a alăturat echipei Coca-Cola în 2003, în funcţia de category manager pentru portofoliul de băuturi necarbonatate din cadrul sistemului Coca-Cola Hellenic România.

Doi ani mai târziu, devine parte din echipa de brand manageri a Coca-Cola România, unde deţine diferite poziţii. A coordonat numeroase proiecte care au fost implementate în opt ţări din regiunea sud-estică a Europei.

Începând din 2010, ea se alătură departamentului franchise operations al Coca-Cola România, în calitate de senior marketing activation manager core pentru brandurile carbogazoase.

Absolventă a ASE, Nicoleta Eftimiu a ocupat în trecut diferite poziţii în cadrul agenţiei Mercury Promotions, deţinând conturi precum P&G, SAB Miller, NestlŽ, Beiersdorf sau Kraft Foods.


Nicoleta Eftimiu face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014 şi a fost premiat în cadrul galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/a-facut-ase-si-a-muncit-11-ani-in-aceeasi-companie-acum-are-cel-mai-dorit-job-din-romania-12866806
12866806
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.