Femeia care conduce dezvoltarea celui mai mare centru comercial din Braşov

Postat la 18 august 2020 3953 afişări

„Cred că atunci când lucrezi pentru o cauză şi nu pentru un job, echilibrul este dat de satisfacţia de a contribui la ceva care depăşeste sfera individuală, personală sau profesională.”

Femeia care conduce dezvoltarea celui mai mare centru comercial din Braşov

Raluca Crişan conduce operaţiunile Ceetrus pe piaţa locală, o reţea de 23 de centre comerciale la nivel naţional însumând aproape 220.000 de metri pătraţi de spaţii, printre care şi cel mai mare proiect de regenerare urbană, Coresi Shopping Resort din Braşov.

Se mândreşte cu 100 de milioane de vizite în centrele comerciale anual, dar şi cu inaugurarea primelor trei locuri de întâlnire, co-working şi evenimente, dedicate comunităţilor unde compania este prezentă, o investiţie de 350.000 euro ce a adus 14.000 de vizitatori la evenimentele organizate în spaţiile denumite Cartier Hub.

Crede că tratamentul diferit între femei şi bărbaţi şi contextele diferite în care sunt plasate femeile sunt sursa inegalităţilor de reprezentare de astăzi, şi nu neapărat pretinsele diferenţe dintre sexe: „Învăţăm mecanisme, căpătam reflexe pentru că evoluăm în situaţii diferite – femeile la comunicare, bărbaţii la investiţii. Dar dacă le conştientizăm, acestea nu sunt o fatalitate. De aceea, e atât de important să înlăturăm mai ales barierele interne legate de potenţialul propriu”. 

Profilul Ralucăi Crişan a apărut în anuarul 105 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.