Fantoma lui Ion Iliescu bântuie Guvernul României. DECLARAŢIA-ŞOC la care nu se aştepta nimeni vine chiar de la vârful PSD

Postat la 12 august 2017 503 afişări

Ion Iliescu a fost un om „extraordinar", „un om corect", de la care premierul României, Mihai Tudose, spune că a avut „foarte multe de învăţat". „Pentru acele timpuri, cu acea mentalitate, nu ştiu dacă România suporta un şoc foarte mare atunci", a spus primul ministru.

Fantoma lui Ion Iliescu bântuie Guvernul României. DECLARAŢIA-ŞOC la care nu se aştepta nimeni vine chiar de la vârful PSD

„Fiind din 1992 în partid, am fost contemporan cu toţi, am avut foarte multe de învăţat şi câteva surprize. A fost un om extraordinar pentru timpul acela, un om echilibrat, un om corect, un om respectat si astăzi, şi în ţară, şi în străinătate. Poate nu a fost un om perfect. Dar pentru acele timpuri, cu acea mentalitate, nu ştiu dacă România suporta un şoc foarte mare atunci. Am avut foarte multe de învăţat de la el pe anumite zone, extraordinar", a spus Mihai Tudose, într-o emisiune la Realitatea TV.

Acesta a vorbit şi despre Adrian Năstase şi şi-a amintit despre momentele în care a fost „mândru" de acesta: „A făcut cadou unei universităţi un bust al lui Nicolae Titulescu.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.