Familia guvernatorului BNR a încasat anul trecut 5 milioane lei din producţia de vin: Compania Măr SRL, deţinută de familia Isărescu, şi-a majorat veniturile cu 26%

Autor: Miruna Diaconu Postat la 14 iunie 2021 176 afişări

Familia guvernatorului BNR a încasat anul trecut 5 milioane lei din producţia de vin: Compania Măr SRL, deţinută de familia Isărescu, şi-a majorat veniturile cu 26%

​Compania Măr SRL din Drăgăşani, judeţul Vâlcea, producătorul de vin deţinut de familia guvernatorului Băncii Naţionale a României, a avut anul trecut venituri în creştere cu 26%, înregistrând o cifră de afaceri de 5,2 milioane lei, faţă de 4,1 milioane lei în 2019, conform datelor Ministerului de Finanţe.

Totodată, compania deţinută de familia Isărescu a avut anul trecut un profit net de 1,8 milioane lei, în creştere cu 122% faţă de anul anterior, fiind cel mai mare profit al companiei de la înfiinţarea acesteia. De asemenea, compania a avut în medie 22 de angajaţi anul trecut.

La Drăgăşani, familia Isărescu deţine atât circa 40 de hectare de viţă-de-vie, cât şi o cramă şi o pensiune cu sală de degustare.

Vinurile realizate de Casa Isărescu se găsesc în reţelele de magazine Annabella, Auchan, Carrefour, Kaufland, Mega Image, Metro şi Selgros, conform datelor de pe site-ul companiei. Crama produce vinuri din soiurile Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Fetească Regală, Crâmpoşie selecţionată, Tămâioasă Românească, Merlot, Negru de Drăgăşani şi Syrah.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.