Facturile Orange se pot achita prin Garanti Bank

Postat la 09 aprilie 2012 124 afişări

Garanti Bank a inclus Orange pe lista furnizorilor de servicii către care se pot face plăţi de facturi.

Clienţii operatorului de telefonie îşi pot plăti facturile prin intermediul Garanti Online (din contul curent sau cu cardul de credit Bonus Card), la ATM (cu cardul de debit sau cu cel de credit Bonus Card, cu cardul deţinut la orice altă bancă sau cu numerar, prin apăsarea tastei ENTER a bancomatului) sau direct la ghişeele băncii (din contul curent, cu cardul de credit emis de Garanti Bank sau cu numerar).

"Serviciile pe care le oferim se adresează tuturor clienţilor Orange, indiferent dacă aceştia sunt sau nu clienţi Garanti Bank, scopul nostru fiind acela de a le facilita plata facturilor cotidiene prin proximitate şi simplitate", a declarat Ilker Ozdemir, Director Transaction Banking & Alternative Delivery Channels Garanti Bank.

În prezent, reţeaua de furnizori parteneri Garanti Bank către care se pot efectua plăţi de facturi include marile companii care activează în domeniul telefoniei, dar şi furnizori de utilităţi din domeniile energie electrică, servicii financiare, apă.

Garanti Bank România, deţinută de grupul turc Garanti, este o bancă universală, cu o reţea de 79 de agenţii, 216 de bancomate şi peste 7.400 de terminale POS. La finele lui 2010, Garanti Bank România avea active de 1,45 miliarde de euro, ocupând poziţia a 13-a în clasamentul băncilor din România.

Totalul de credite acordate de bancă s-a majorat cu aproximativ 19%, până la 936 milioane de euro. Depozitele s-au situat la valoarea de 467 milioane de euro, în timp ce numărul total al cardurilor de debit şi de credit a crescut cu 16% faţă de 2010, până la 230.000.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/facturile-orange-se-pot-achita-prin-garanti-bank-9500303
9500303
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.