Facebook a cumpărat Face.com, o firmă specializată în recunoaşterea facială

Postat la 19 iunie 2012 13 afişări

Facebook a anunţat, luni, că a cumpărat pentru o sumă neprecizată compania israeliană Face.com, specializată în recunoaşterea facială şi în producerea instrumentelor informatice ce permit identificarea persoanelor care apar în fotografiile postate online.

"Oamenii care folosesc Facebook adoră să împărtăşească fotografii şi diverse amintiri cu prietenii lor, iar tehnologia dezvoltată de Face.com a contribuit la furnizarea unei experienţe mai bune" pentru acest scop, a declarat un purtător de cuvânt al reţelei de socializare Facebook. "Această tranzacţie permite integrarea unei echipe de prim rang pe plan mondial şi a unui furnizor pe termen lung", se afirmă în acelaşi comunicat. "Lucrând direct cu Facebook şi alăturându-ne echipelor sale, vom avea mai multe ocazii de a crea produse formidable pentru consumatori - este exact ceea ce am dorit întotdeauna", a declarat Gil Hirsh, directorul general al companiei Face.com, pe blogul acestei firme.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/facebook-a-cumparat-face-com-o-firma-specializata-in-recunoasterea-faciala-9760450
9760450
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.