Explozie la centrala nucleară de la Zaporojie

Postat la 13 aprilie 2023 474 afişări

Explozie la centrala nucleară de la Zaporojie

Explozie, joi, la centrala nucleară de la Zaporojie. O mină rusească a explodat în apropierea unuia dintre reactoarele centralei nucleare din Zaporojie.

O mină rusească a explodat la centrala nucleară din Zaporojie.

Anunţul a fost făcut de Energoatom, compania nucleară ucraineană, pe Telegram, precizând că dispozitivul a explodat "în apropierea unuia dintre reactoarele centralei nucleare din Zaporojie (ZNPP)".

"O mină rusească a explodat în apropierea camerei de control a celei de-a patra unităţi energetice de la Zaporojie”, relatează The Guardian.

„Ocupanţii ruşi”, scrie Energoatom, „continuă să transforme centrala într-o bază militară, subminând perimetrul din jurul centralei. Iar aceste acţiuni nu pot avea decât consecinţe”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
explozie,
centrala nucleara,
apropiere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.