Explicaţiile premierului Cîţu despre nemulţumirile liberalilor la adresa lui Cristian Ghinea

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 11 mai 2021 37 afişări

Florin Cîţu explică nemulţumirile liberalilor la adresa lui Ghinea: „Vedeţi, 30 de miliarde de euro nu sunt de ajuns după ce 30 de ani nu s-a făcut nimic aproape”.

Explicaţiile premierului Cîţu despre nemulţumirile liberalilor la adresa lui Cristian Ghinea

„Vedeţi, 30 de miliarde de euro nu sunt de ajuns după ce 30 de ani nu s-a făcut nimic aproape. De aceea, eu văd aceste nemulţumiri mai mult o dorinţă de a face mai mult. Fiecare are multe proiecte pe masă şi vrea să le finanţeze”, spune Florin Cîţu despre nemulţumirile liberalilor la adresa ministrului proiectelor europene şi investiţiilor, Cristian Ghinea.

El i-a asigurat pe toţi colegii săi, nu doar din PNL, ci şi din coaliţia de guvernare, că proiectele de investiţii au trei surse de finanţare.

„Ce se poate finanţa prin PNRR, pentru că are anumite criterii - digitalizare, verde şi să fie gata până-n 2026 - facem. Ce nu se poate face prin PNRR punem pe fonduri europene. Ce nu merge nici prin PNRR, nici pe fonduri europene, punem pe bugetul naţional”, conchide Cîţu.

Mai mulţi lideri PNL l-au criticat, luni, în şedinţa de partid pe ministrul Proiectelor Europene, Cristian Ghinea. Aceştia sunt nemulţumiţi de modul în care Ghinea a prezentat la Bruxelles draftul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
ghinea,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.