EUROVISION 2013: Cine este CEZAR OUATU, reprezentantul României în FINALA concursului de la Malmo - VIDEO

Postat la 17 mai 2013 24 afişări

România a obţinut un loc în FINALA EUROVISION 2013, care va avea loc sâmbătă, pe scena Malmö Arena (Suedia), după ce reprezentantul nostru CEZAR OUATU a trecut, joi seară, de cea de-a doua semifinală. Cezar a concurat în cea de-a doua semifinală a Eurovision Song Contest 2013 cu piesa "It's My Life" (muzică şi versuri Cristian Faur).

EUROVISION 2013: Cine este CEZAR OUATU, reprezentantul României în FINALA concursului de la Malmo - VIDEO

Piesa "It's My Life", compusă de Cristian Faur, a fost câştigătoare a finalei selecţiei naţionale a concursului Eurovision, care s-a desfăşurat în 9 martie, la TVR.

Cezar a dedicat atunci prestaţia sa familiei şi publicului. "Voi cânta pentru voi, pentru tatăl meu care nu mai este printre noi, dar care cu siguranţă zâmbeşte în colţul gurii de undeva de acolo sus, pentru mama mea, pentru toţi cei care mă iubesc şi pe care îi iubesc!", a scris Cezar la momentul respectiv pe contul său oficial de Facebook.

De altfel, mama sa i-a fost alături la finala selecţiei naţionale a Eurovision, dar şi în semifinala de joi seară de la Malmö, după cum a anunţat artistul pe contul său de Facebook.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/eurovision-2013-cine-este-cezar-ouatu-reprezentantul-romaniei-in-finala-concursului-de-la-malmo-video-10884034
10884034
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.