Europarlamentar: Dăncilă,cea mai mare jignire pe care a avut-o România de la Revoluţie

Postat la 27 aprilie 2018 445 afişări

Europarlamentarul Cătălin Ivan a declarat vineri, în contextul cererii preşedintelui de a-şi prezenta demisia Viorica Dăncilă, că aceasta a fost instalată la Guvern cu complicitatea dintre Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea.

Europarlamentar: Dăncilă,cea mai mare jignire pe care a avut-o România de la Revoluţie

„Viorica Dăncilă nu avea ce să caute acolo, pe funcţia pe care o ocupă. Ea nu trebuie să plece din funcţia de prim-ministru pentru că i-o cere Klaus Iohannis. Ea a fost cocoţată acolo de Liviu Dragnea, cu complicitatea lui Klaus Iohannis, care a avut şansa să se opună nominalizării, să ceară alianţei PSD-ALDE să propună alt nume, pentru că era evident pentru toată lumea că Viorica Dăncilă nu e pregătită pentru a conduce o astfel de instituţie, cum este Guvernul României. Eu cred că preşedintele a fost ademenit într-o complicitate cu Liviu Dragnea, acesta să nu îi creeze probleme pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor, el să îl lase pe Liviu Dragnea să conducă liniştit Guvernul", a declarat Cătălin Ivan, europarlamentar.

Declaraţiile vin în conteztul în care preşedintele Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Viorica Dăncilă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.