EURO U21 2019 | Finala Germania - Spania, de la ora 21:45

Autor: Departament Sport Postat la 30 iunie 2019 65 afişări

Spania şi Germania se vor întâlni la Udine, de la 21:45, în cadrul finalei Campionatului European de tineret, găzduit de Italia şi San Marino.

Germanii lui Stefan Kuntz sunt neînvinşi în această ediţie a turneului final, spre deosebire de iberici, care au pierdut primul duel, cu Italia, din cadrul Grupei A. Meciul e în direct la TVR 1.

Ibericii s-au calificat în ultima etapă în semifinale, după victoria categorică în faţa Poloniei, scor 5-0, rezultat care i-a adus pe primul loc în Grupa A, la egalitate cu Italia, dar cu un golaveraj superior. Gazdele turneului au fost eliminate după rezultatul de egalitate dintre Franţa şi România, scor 0-0. De partea cealaltă, Germania a câştigat categoric Grupa B, cu şapte puncte, după un rezultat de egalitate în ultima etapă cu Austria, scor 1-1. În semifinală, nemţii au avut probleme cu tricolorii lui Mirel Rădoi, fiind conduşi cu 2-1 la pauză. Gian-Luca Waldschmidt cu o ”dublă” şi Nadiem Amiri au punctat pentru nemţi în partea secundă, iar aceştia s-au calificat, pentru a doua oară la rând, în finala Campionatului European de tineret.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GERMANI U21,
SPANIA U21,
EURO U21 2019

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.