Angajaţii teatrelor româneşti, PROTEST în faţa Guvernului. De ce sunt nemulţumiţi artiştii

Postat la 30 iunie 2019 38 afişări

Preşedintele Comisiei de cultură, Gigel Ştirbu, critică dispreţul oficialităţilor din Ministerul Culturii şi Primăria Bucureşti pentru disponibilizările din teatrele româneşti: "Cultura e aruncată la gunoi de către PSD". Un protest al artiştilor a fost anunţat pentru duminică, în faţa Guvernului.

Un eveniment "Im-protest în Piaţa Victoriei (chemăm toţi artiştii în stradă)" a fost anunţat pentru duminică, la ora 18.00, în faţa Guvernului, de mai mulţi artişti, printre care se numără Maria Obretin, Vitalie Bichir, István Téglás, dar şi dansatori ca Ioana Marchidan şi Cosmin Manolescu.

Într-un comunicat dat publicităţii, preşedintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor, Gigel Ştirbu, reacţionează la recentele disponibilizări din teatrele româneşti, fie că este vorba despre instituţii din subordinea Ministerului Culturii ori despre teatre coordonate de Primăria Capitalei. "Când nu aduce beneficii electorale, cultura e aruncată la gunoi de către PSD", spune Gigel Ştirbu.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TEATRE,
DISPONIBILIZĂRI,
BUGET

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.