Pe urmele strămoşilor

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 30 iunie 2019 52 afişări

Dacă tot poţi să afli cam de unde proveneau strămoşii tăi, cu ajutorul unui test ADN, de ce să n-o şi porneşti pe urmele lor într-o vacanţă?

Pe urmele strămoşilor

O asemenea idee le-a venit celor de la 23andMe, o companie care oferă teste ADN publicului larg şi care, împreună cu rezultatele, pune la dispoziţia clienţilor şi linkuri către proprietăţile Airbnb disponibile în regiunile de unde le provin strămoşii în caz că-şi doresc să facă o excursie în locurile respective. Înaintea lor, o iniţiativă similară au mai avut-o Ancestry.com împreună cu Go Ahead Tours în 2017, pachetele turistice adre­sându-se în special americanilor, scrie Financial Times. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.