Eugen Tomac: Piedone, un fel de Şoşoacă cu barbă

Autor: Andreea Tobias Postat la 17 aprilie 2024 44 afişări

PSD şi PNL au căzut cu zece procente în sondajele interne ale Alianţei Dreapta Unită, declară preşedintele PMP, Eugen Tomac. El spune că vede la cele două partide "isterie şi criză", apropo de susţinerea candidatului lor la alegerile pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu.

Eugen Tomac: Piedone, un fel de Şoşoacă cu barbă

Eurodeputatul îl ironizează la RFI şi pe Cristian Popescu Piedone: "Un fel de Şoşoacă cu barbă".

Eugen Tomac spune că "domnul Piedone este un fel de Şoşoacă cu barbă, nu aduce nimic nou pe scena politică, şi-a atins limitele şi de primar de Sector (...). Indiscutabil că există un public care asta aşteaptă, asta primeşte (...). Domnul Piedone le dă bătăi de cap celor de la PSD şi PNL, care evident că în momentul de faţă şi-au suspendat oficial campania pe Bucureşti, observăm cum candidatul domniilor lor nu mai face deloc campanie electorală sau preelectorală, ceea ce înseamnă că aceste speculaţii de presă din ultima perioadă au un fundament real şi anume că PSD şi PNL iau în calcul schimbarea strategiei pentru Bucureşti".

Preşedintele PMP crede că "în momentul de faţă, în birourile domnului Ciolacu şi domnului Ciucă este foarte multă isterie şi criză, pentru că au o criză politică uriaşă. Noi am observat, din analizele pe care le avem, că de când au anunţat listă comună PSD-PNL, s-au prăbuşit cu 10% din intenţia de vot, avem şi noi analizele noastre, pe care le facem săptămânal".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tomac,
piedone,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.