"Este retardat din punct de vedere emoţional": unul dintre cei mai cunoscuţi americani îl atacă pe Donald Trump

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 14 iunie 2016 797 afişări

"Este retardat din punct de vedere emoţional": unul dintre cei mai cunoscuţi americani îl atacă pe Donald Trump

Deepak Chopra, un autor american de origine indiană cunoscut pentru susţinerea medicinii alternative şi implicării în mişcarea New Age, a declarat recent că Donald Trump este "retardat din punct de vedere emoţional".

Atacul asupra candidatului republican la alegerile prezidenţiale vine ca urmare a declaraţiilor făcute de Trump despre un judecător de origine mexicană. "Este un rasist, este plin de ură şi furie", a declarat Chopra celor de la Fox News. "Are inteligenţa emoţională a unui copil de trei ani."

 Donald Trump, principalul contracandidat al lui Hillary Clinton la alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii din 2016, este unul dintre cei mai controversaţi pretendenţi ai Biroului Oval din istoria SUA, scrie Time.

Donald John Trump s-a născut pe 14 iunie 1946 în Queens, New York şi este al patrulea copil al lui Frederick şi Mary MacLeod Trump. Tatăl lui a fost la început constructor şi agent imobiliar.

Magnatul american are o avere estimată la peste 4 miliarde de dolari şi este cunoscut ca fiind o persoană extravagantă, lucru care se remarcă şi prin prisma faptului că are în biroul său un vultur pleşuv.

Donald Trump a fost un copil agitat, cu o personalitate asertivă, iar părinţii au decis să îl trimită la Academia Militară din New York când acesta avea doar 13 ani, cu scopul de a-i redirecţiona energia într-o manieră pozitivă.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/este-retardat-din-punct-de-vedere-emotional-unul-dintre-cei-mai-cunoscuti-americani-il-ataca-pe-donald-trump-15486152
15486152
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.