A plătit 3,46 milioane de dolari ca să ia masa cu Warren Buffett

Postat la 06 aprilie 2018 293 afişări

A plătit 3,46 milioane de dolari ca să ia masa cu Warren Buffett

Un ofertant anonim a licitat 3,46 milioane de dolari pentru a lua prânzul cu Warren Buffett, egalând recordul pentru dreptul de a lua masa cu unul dintre cei mai admiraţi investitori ai lumii, scrie Reuters. Banii vor merge la Glide, o fundaţie de caritate care furnizează alimente, servicii medicale şi alte tipuri de servicii pentru cei fără locuinţă sau săraci. Licitaţia de cinci zile desfăşurată pe eBay s-a încheiat vineri noaptea.

Oferta câştigătoare a fost egală cu cea plătită de un ofertant anonim în 2012. Buffett a organizat 17 licitaţii anuale pentru Glide, strângând aproximativ 23,6 mil. dolari. Reverendul Cecil Williams, cofondator al Glide, a declarat că implicarea lui Buffett a generat mai mult interes în fundaţia de caritate, ajutând-o să-şi finanţeze bugetul anual de 17 milioane de dolari. Glide oferă servicii incluzând aproximativ 750.000 de mese gratuite, 815.000 de seringi şi programe after school pentru 450 de copii în fiecare an. „Aceasta a fost una din cele mai bune licitaţii din cei peste 50 de ani ai mei”, a spus Williams, în vârstă de 86 de ani, după licitaţie.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/a-platit-3-46-milioane-de-dolari-ca-sa-ia-masa-cu-warren-buffett-17122282
17122282
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.