Decizie fără precedent a băncilor. Se întâmplă pentru prima oară în istoria sistemului bancar din România

Postat la 14 iunie 2016 18397 afişări

Pentru prima dată băncile au transmis vestea care va bucura milioane de români

Decizie fără precedent a băncilor. Se întâmplă pentru prima oară în istoria sistemului bancar din România

Băncile calculează dobânda pentru un credit în lei cu dobândă variabilă în funcţie de nivelul Robor la trei luni la care adaugă o marjă de 2-3 puncte procentuale pentru creditele ipotecare şi de 8-12 puncte procentuale pentru creditele de consum.

Dacă Robor îşi va menţine tendinţa descendentă până la finele acestei luni, românii ar putea să plătească mai puţin pentru ratele la bancă în condiţiile în care majoritatea băncilor îşi actualizează trimestrial nivelul pentru un credit cu dobândă variabilă.

Vedeţi AICI ce s-a întâmplat pentru prima oară în istoria sistemului bancar din România

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
decizie,
istorie
/actualitate/decizie-fara-precedent-a-bancilor-se-intampla-pentru-prima-oara-in-istoria-sistemului-bancar-din-romania-15483681
15483681
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.