Microsoft cumpără LinkedIn pentru 26 de miliarde de dolari

Postat la 13 iunie 2016 291 afişări

Microsoft cumpără LinkedIn pentru 26 de miliarde de dolari

Microsoft va cumpăra LinkedIn, într-o tranzacţie evaluată la 26,2 miliarde de dolari, scrie Bloomberg. Jeff Weiner va rămâne CEO LinkedIN şi va fi în subordinea şefului Microsoft, Satya Nadella, scrie Bloomberg.

Oferta plasează valoarea companiei LinkedIn la 196 dolari per acţiune, ceea ce reprezintă un plus de 49,5% faţă de preţul de tranzacţionare al acţiunilor LinkedIn la închiderea şedinţei de luni.

”Astăzi este un moment de refinanţare pentru LinkedIn”, a spus Reid Hoffman, preşedintele board-ului companiei.

Afacerea va fi finaţizată anul acesta. 

"Echipa LinkedIn a creascut foarte mult, încercând să conecteze profesioniştii, oamenii de business din întreaga lume", a spus Satya Nadella, CEO-ul Microsoft."Împreună putem accelera procesul de creştere", a adăugat el.

"Este un moment important pentru LinkedIn. Este o oportunitate grozavă pentru membrii noştri, clienţii noştri şi ne uităm spre viitorului acestui business. Susţin această tranzacţie şi deciza board-ului", a spus Reid Hoffman, unul dintre co-fondatorii LinkedIn.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/microsoft-cumpara-linkedin-pentru-26-de-miliarde-de-dolari-15480723
15480723
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.