Este OFICIAL! A intrat în vigoare!! Cum puteţi lua 1.000 de lei GRATIS de la Guvern să vă schimbaţi frigiderul, maşina de spălat sau electrocasnicele vechi

Postat la 23 noiembrie 2018 6683 afişări

Cel mai aşteptat program Rabla pentru electrocasnice a primit avizul favorabil şi va scăpa milioane de români de frigiderele, maşinile de spălat sau electrocasnicele vechi din locuinţă, conform celui mai recent ghid publicat în Monitorul Oficial.

Este OFICIAL! A intrat în vigoare!! Cum puteţi lua 1.000 de lei GRATIS de la Guvern să vă schimbaţi frigiderul, maşina de spălat sau electrocasnicele vechi

Ordinul ministrului mediului nr. 1172/2018 pentru aprobarea Ghidului de finanţare a a Programului naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic a fost publicat, ieri – 21 noiembrie 2018, în Monitorul Oficial.

Pentru a-şi schimba maşina de spălat, frigiderul şi aparatul de aer condiţionat, românii vor trebuie să se înscrie într-o aplicaţie, iar după aprobare vor avea 60 de zile pentru a-şi utiliza voucherele.

 

Beneficiarii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
electrocasnice,
oficiali,
masina,
guvern

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.