Euro a scăzut joi la cel mai redus nivel din ultimele două luni

Postat la 22 noiembrie 2018 133 afişări

Leul s-a apreciat joi în faţa principalelor monede, comparativ cu nivelurile de miercuri, arată datele afişate de Banca Naţională a României (BNR).

Euro a scăzut joi la cel mai redus nivel din ultimele două luni

Cursul valutar pentru euro a scăzut, joi, cu 0,2% faţă de miercuri, până la 4,6553 lei, conform datelor afişate de BNR. Un nivel mai redus de atât a fost atins joi, 20 septembrie 2018, de 4,6519 lei, când era pe o tendinţă de creştere, iar în prezent este stabilizat la 4,66 lei.

 

În plus, cursul valutar pentru dolar, care în România este stabilit de bănci prin paritate cu euro şi calculat de BNR, a fost stabilit, joi, la 4,0773 lei, în scădere cu 0,55% faţă de miercuri.

 

De asemenea, leul s-a apreciat joi în faţa francului elveţian, fiind la 4,1003 lei, în scădere de la 4,1189 lei miercuri.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scadere,
reducere,
bnr,
apreciere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.