eMAG lansează un serviciul premium de livrare. Cât costă un abonament

Autor: Andra Stroe Postat la 11 iunie 2020 161 afişări

eMAG lansează un serviciul premium de livrare. Cât costă un abonament

eMAG lansează Genius, un serviciu premium prin care membrii pot face cumpărături nelimitate cu livrare rapidă şi gratuită, plus alte beneficii exclusive.

eMAG Genius este disponibil la lansare în cinci oraşe mari din ţară: Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, dar şi localităţile limitrofe acestora. Livrarea este rapidă, orice comandă plasată de luni până vineri, până seara târziu, este livrată a doua zi. În plus, în Bucureşti, pentru comenzi plasate până la miezul nopţii, livrarea se face a doua zi, 7 zile din 7, inclusiv duminica.

La easybox sau la showroom, transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, pentru orice produs Genius - chiar şi pentru o ciocolată. Pentru livrarea acasă, membrii vor beneficia de transport gratuit pentru toate comenzile cu produse Genius care depăşesc 100 de lei. Pe lângă livrarea rapidă şi gratuită, membrii programului beneficiază de extinderea perioadei de retur gratuit la 60 de zile, comparativ cu 14 zile perioada legală.

Clienţii pot accesa serviciul premium pe platforma eMag, contra sumei de 8,25 de lei pe lună, cu plată anuală. „Lucrăm de câţiva ani la acest serviciu, rezolvăm astfel cele mai importante cerinţe ale clienţilor: livrare gratuită, livrare a doua zi pentru comenzi care pot fi plasate chiar şi până la miezul nopţii, livrare sâmbăta şi duminica, retur gratuit 60 de zile, toate pentru o gamă de produse care acoperă orice nevoi. Pentru lansarea acestui serviciu, am investit în dezvoltarea gamei de produse, a serviciilor de livrare rapidă, inclusiv în extinderea reţelei easybox, care a ajuns la 500 de lockere, precum şi în depozite uriaşe pentru a gestiona o gamă mare de produse. Probabil acesta este cel mai important serviciu lansat până acum de eMAG, reuşim astfel să salvăm clienţilor timp şi bani", a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
livrare,
emag,
serviciu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.