eMAG a promovat un programator în funcţia de director general

Autor: Ioana Matei Postat la 21 iulie 2015 208 afişări

eMAG a promovat un programator în funcţia de director general

Tudor Manea este, începând din luna iulie, noul director general eMAG pentru operaţiunile din România, coordonând pe plan local activităţile de achiziţii şi vânzări, platforma Marketplace, logistica, showroom-urile, dar şi activităţile de plăţi şi credite online precum şi relaţiile cu clienţii.

Totodată, Tudor Manea deţine funcţia de vicepreşedinte al companiei şi raportează direct către Iulian Stanciu, CEO al grupului eMAG, care conduce dezvoltarea eMAG la nivel de grup pe principalele direcţii: dezvoltare internaţională, tehnologie, investiţii, dezvoltare angajaţi, marketing şi financiar.

Tudor Manea are 31 de ani şi este angajat al eMAG de zece ani, fiind cel care a pus bazele departamentului de tehnologie. Anterior poziţiei de director general, Tudor a coordonat o echipă de aproximativ 350 de specialişti în tehnologie şi procese la nivel local şi regional, în ţările în care eMAG este prezent (România, Bulgaria, Ungaria, Polonia). Tudor Manea a dezvoltat mai multe arii de activitate din eMAG, contribuind semnificativ la evoluţia business-ului şi a echipei, potrivit unui comunicat transmis de companie.

„Tudor a contribuit semnificativ la construcţia eMAG, a trecut prin toate departamentele companiei şi a dezvoltat proiecte mari precum Black Friday, extinderea echipei de programare şi infrastructură, centrul de cercetare din Iaşi, construcţia din zona de cultură organizaţională, dar şi cel mai recent proiect major al nostru, platforma de mobile", spune Iulian Stanciu, CEO eMAG.

„Parcursul în cadrul companiei mi-a oferit în mod constant provocări, dar noua poziţie este cea mai mare dintre ele. Voi continua ce am făcut până acum: am crezut în oameni şi i-am ajutat să crească, am gândit ordonat şi am luat decizii bazate pe date şi am construit servicii care sunt apreciate de client”, spune Tudor Manea, director general eMAG România.

Tudor Manea este absolvent al Facultăţii de Electronică din cadrul Universităţii Politehnică Bucureşti. Între 2011- 2013 a urmat cursurile EMBA Maastricht School of Management.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/emag-a-promovat-un-programator-in-functia-de-director-general-14620683
14620683
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.