Un antreprenor turc şi-a deschis hotel de cinci stele într-un sat de lângă Ploieşti

Postat la 21 iulie 2015 412 afişări

Un antreprenor turc şi-a deschis hotel de cinci stele într-un sat de lângă Ploieşti

Un antreprenor turc care face afaceri de peste 30 mil. euro în România din producţia de textile, a deschis la finalul anului trecut un hotel de cinci stele în Pău­leştii Noi, un sat cu mai puţin de 1.000 de locuitori de lângă Ploieşti.

„În prezent, Bucureştiul este încă oraşul de referinţă, indiferent că vrei să fii cazat la un hotel bun, să mergi într-un club bun sau la un restaurant de calitate. Am zis că este cazul ca şi Prahova să devină un astfel de centru, să fiu eu nebunul care face un hotel de cinci stele, un astfel de complex în mijlocul pustiului“, spune antreprenorul, care a venit să facă business în România în urmă cu 15 ani.

Citiţi mai mult aici.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hotel,
antreprenori,
ploiesti
/actualitate/un-antreprenor-turc-si-a-deschis-hotel-de-cinci-stele-intr-un-sat-de-langa-ploiesti-14620349
14620349
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.