Elon Musk şi-a întrebat urmăritorii dacă ar trebui să demisioneze din funcţia de director al Twitter. Miliardarul susţine că „se va supune” rezultatelor sondajului

Autor: Andrei Şerbănescu Postat la 19 decembrie 2022 29 afişări

Elon Musk şi-a întrebat urmăritorii dacă ar trebui să demisioneze din funcţia de director al Twitter. Miliardarul susţine că „se va supune” rezultatelor sondajului

Pe fondul controverselor care au învăluit Twitter în utlima perioadă, Elon Musk şi-a întrebat duminică urmăritorii dacă ar trebui să demisioneze din funcţia de director al platformei de socializare, a raporatat Business Insider.

"Ar trebui să demisionez din funcţia de director al Twitter? Mă voi supune rezultatelor acestui sondaj", a scris Musk.

Nu este clar cine l-ar putea înlocui pe Musk sau când ar putea demisiona -- în cazul în care miliardarul chiar ar intenţiona să demisioneze -- dar, potrivit Axios, acesta a declarat luna trecută unui judecător din Delaware că intenţionează să îşi reducă timpul petrecut la Twitter "şi să găsească pe altcineva care să conducă platforma de socializare".

În 30 de minute de la postare, sondajul a primit peste două milioane de voturi, rezultatele fiind uşor favorabile demisiei lui Musk. La momentul publicării, 56,7% dintre respondenţi au votat "da" la întrebarea actualului patron al Twitter.

Într-un tweet separat, scris după crearea sondajului, Musk a postat: "Aşa cum spune proverbul, ai grijă ce-ţi doreşti, pentru că s-ar putea să ţi se îndeplinească".

De când a preluat conducerea platformei de socializare, Musk pare să fi luat mai multe decizii prin intermediul sondajelor publicate pe internet - Miliardarul a creat sondaje care cereau părerea urmăritorilor în problema anulării contului lui Donald Trump şi a altor utilizatori interzişi în timpul conducerii anterioare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.