Elitele locale, invitate în PNL pentru o transformare de substanţă a partidului, nu doar de imagine

Autor: Andreea Tobias, Vasile Măgrădean Postat la 17 aprilie 2015 186 afişări

PNL a lansat, vineri, în teritoriu, proiectul "Carieră liberală”, care îşi propune atragerea unor profesionişti şi a elitelor locale pentru "transformare de substanţă a partidului, nu numai de imagine", a declarat la Cluj co-preşedintele liberal Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu a spus, vineri, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că persoanele interesate pot trimite la filialele PNL o scrisoare de intenţie şi un CV, iar acestea urmează să fie analizate de o comisie din conducerea centrală a partidului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Demarăm, vineri, proiectul «Carieră liberală», care alege să facă în PNL o transformare de substanţă, nu numai de imagine. Avem nevoie de suflu nou, de suflu proaspăt, de profesionişti oneşti în viaţa publică, şi de aceea vom începe de vineri în toate filialele un proces de recrutare, selecţie şi instruire a liberalilor care întrunesc criterii clare", a afirmat liderul liberal.

Potrivit Alinei Gorghiu, persoanele care se prezintă cu CV-uri trebuie să aibă o experienţă profesională relevantă, să îşi asume integritatea ca reper în administraţie, să aspire la funcţii numite în administraţia locală şi centrală şi la candidaturi la alegerile locale şi parlamentare.

"Sperăm în implicarea elitelor locale. Toţi interesaţi pot să trimită la conducerea filialei o scrisoare de intenţie, un CV, care vor fi analizate de o comisie de la nivelul central al PNL pentru a putea face acel bazin de cadre profesioniste cu care vom putea gestiona viitoarea guvernare”, a spus Gorghiu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GORGHIU,
PNL,
/actualitate/elitele-locale-invitate-in-pnl-pentru-o-transformare-de-substanta-a-partidului-nu-doar-de-imagine-14126061
14126061
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.