Elicopterul prăbuşit în lacul Tăureni a fost scos din apă

Postat la 30 iulie 2013 55 afişări

Elicopterul prăbuşit luni seară în lacul Tăureni, din judeţul Mureş, a fost scos din apă, marţi, de elicopterul de intervenţie trimis de MAI, epava fiind depusă pe un teren din apropiere, după ce operaţiunea a fost îngreunată de vântul puternic.

Elicopterul prăbuşit în lacul Tăureni a fost scos din apă

 Elicopterul trimis de Inspectoratul General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) din Bucureşti la Tăureni a reuşit să scoată din lac epava aparatului de zbor prăbuşit luni seară.

Elicopterul prăbuşit a fost depus pe un teren din apropierea lacului.

Reprezentanţii MAI au ajuns la Tăureni în jurul orei 11.30, dar au analizat, timp de o oră, procedurile prin care să acţioneze, întrucât în zonă vântul bătea cu putere.

Epava elicopterului are aproximativ 1.800 de kilograme, greutate la care se adaugă mâlul şi apa strânse în aparat. Aceasta urmează să fie analizată de specialişti, dar şi de reprezentanţi ai asiguratorului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/elicopterul-prabusit-in-lacul-taureni-a-fost-scos-din-apa-11179119
11179119
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.