E oficial: Zilierii vor plati impozit de 16% pe venit!

Postat la 29 martie 2011 10 afişări

Deputatii au adoptat, marti, cu 158 voturi "pentru", 128 "impotriva" si doua abtineri, propunerea legislativa privind zilierii, stabilind ca cei care muncesc cu ziua trebuie sa plateasca un impozit pe venit de 16%.

PSD si PNL s-au opus adoptarii acestui proiect, aratand ca genereaza efecte negative necontrolabile pe piata muncii.Deputatul PSD Ioan Cindrea a criticat lipsa asigurarilor pentru zilieri si inexistenta echipamentului de protectie pentru acestia. "Noi consideram ca in secolul XXI, o Romanie care doreste sa se integreze pe piata europeana a muncii, doreste sa se introduca aceasta exceptie si sa existe sclavi pe mosiile unora", a afirmat Cindrea.

Viceliderul deputatilor PNL Eugen Nicolaescu a sustinut ca proiectul de lege contine multe incoerente care trebuie clarificate. "Este nevoie de apararea drepturilor celor care muncesc. Daca le luam numai impozit pe venit, nu-i aparam in niciun fel", a spus Nicolaescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
zilieri,
impozite,
venituri,
munca
/actualitate/e-oficial-zilierii-vor-plati-impozit-de-16-pe-venit-8108949
8108949
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.