Duţă anunţă că a decis să-l dea în judecată pe premierul Ponta pentru calomnie

Postat la 16 iulie 2013 48 afişări

Fostul preşedinte al CNAS Lucian Duţă a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că a decis să îl dea în judecată pe premierul Victor Ponta pentru calomnie, arătând că îi va cere acestuia despăgubiri şi va depune acţiunea în cel mult două zile.

Duţă anunţă că a decis să-l dea în judecată pe premierul Ponta pentru calomnie

 "În privinţa premierului Victor Viorel Ponta, m-am hotărât să-l dau în judecată pentru calomnie. Din păcate, minciuna, prostia şi incompetenţa nu sunt incriminate de Codul penal. Practic, prin declaraţiile preşedintelui CNAS de azi, se adevereşte că proiectul antifraudă a fost blocat de Victor Ponta prin finul său, fostul preşedinte CNAS", a precizat Lucian Duţă, care este membru în BPN al PDL, într-o conferinţă de presă.

El a spus că se va consulta cu avocaţii pentru a vedea ce îi va cere premierului, dar că sigur îi va solicita despăgubiri.

"O să mă consult şi cu avocaţii mei şi o să vedem ce putem să-i cerem. Nu m-am hotărât ce o să-i cer, dar o să-i cer despăgubiri", a spus Duţă, adăugând că în maximum două zile avocaţii săi vor redacta plângerea care va fi depusă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/duta-anunta-ca-a-decis-sa-l-dea-in-judecata-pe-premierul-ponta-pentru-calomnie-11126427
11126427
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.