Dumitru Şodolescu este noul director general al Metrorex

Postat la 02 martie 2018 31 afişări

Consiliul de Administraţie al Metrorex l-a desemnat în funcţia de director general pe Dumitru Şodolescu. Acesta îl înlocuieşte în funcţie pe Ion Constantinescu, al cărui mandat expiră pe 3 martie 2018.

Dumitru Şodolescu este noul director general al Metrorex

Noul director general a fost numit de către Consiliul de Administraţie al Metrorex pentru a asigura interimatul pe o perioadă de 4 luni, conform prevederilor legale ale OUG nr. 109/2011, anunţă Metrorex într-un comunicat de presă remis vineri MEDIAFAX.

Dumitru Şodolescu este de profesie inginer, absolvent al Facultăţii de Mecanică din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti şi are experienţă în domeniile energie, proiectare şi investiţii.

El a ocupat funcţii de top management în mai multe companii private.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.