Drulă: Ciolacu ar fi trebuit să îl demită imediat pe Ponta

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 28 august 2023 60 afişări

Drulă: Ciolacu ar fi trebuit să îl demită imediat pe Ponta

Liderul USR, Cătălin Drulă, îi cere lui Marcel Ciolacu să-l demită pe Victor Ponta, consilier onorific al premierului, pentru declaraţiile despre răniţii din explozia de la Crevedia care au nevoie de ajutor medical în străinătate.

„Victor Ponta este ultimul om care ar trebui să comenteze despre tragedia de la Crevedia. Au murit oameni pentru că nu a vrut să accepte sprijinul comunităţii europene la Colectiv. Au murit oameni pentru că voia el să spună «avem de toate». După declaraţiile lui, Marcel Ciolacu ar fi trebuit să îşi elibereze consilierul din funcţie imediat. Credeţi că o va face? Şi Ciolacu gândeşte la fel. Nu le pasă de oamenii care au murit şi au fost răniţi la Crevedia. (...) Marcel Ciolacu, ieşi în faţa românilor si cere-le iertare”, transmite Cătălin Drulă.

Victor Ponta a afirmat, la România TV, că incidentul de la Crevedia a demonstrat încă o dată că „nu învăţăm nimic din greşeli”.

„Incidentul de la Crevedia ne demonstrează că noi nu învăţăm niciodată din greşeli. Sunt două categorii: Cei care învaţă şi proştii. Noi suntem ăia proşti, de ce trebuie întotdeauna ca noi să fim ăia proşti? Au fost lăsaţi pompierii să meargă acolo şi să îşi rişte viaţa. Cineva trebuia să spună: Noi mergem acolo dar nu mergem să murim. Pompierii noştri sunt cei mai importanţi oameni ai acestei ţări şi noi îi aruncăm în foc, la propriu. România a tratat după Colectiv 182 de arşi, acum că sunt şapte începem să îi trimitem prin străinătate”, a declarat Victor Ponta la România TV.

De asemenea, consilierul onorific al premierului afirmă că atunci când se decide transferul unor pacienţi arşi în Europa, „spitalele din străinătate se ocupă doar de pacienţii a căror stare de sănătate este una bună, cei în stare gravă sunt lăsaţi în România”.

„Spitalele din străinătate se ocupă doar de pacienţii care sunt în stare bună. Pacienţii în stare rea sunt lăsaţi în România, să moară aici. Vor doar să trimită facturi uriaşe către statul român, acesta este interesul lor. Guvernul a făcut foarte bine că i-a pus în avion şi i-a trimis în străinătate pe cei care aveau nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, dar e posibil ca românii să se întrebe: Noi nu plătim taxe? Pe noi de ce nu ne trimit în străinătate?”, a mai spus fostul premier.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drulă,
ciolacu,
ponta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.