Dragnea: Există o stare de nemulţumire. Trebuie să discutăm în coaliţie despre Toader

Postat la 06 martie 2019 42 afişări

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat miercuri că în partid există o stare de nemulţumire cu privire la Tudorel Toader şi că va exista o discuţie legat de această situaţie în coaliţie, după revenirea premierului Viorica Dăncilă.

Dragnea: Există o stare de nemulţumire. Trebuie să discutăm în coaliţie despre Toader

"Am luat decizia să dăm şansa opoziţiei să arate că au suficiente voturi ca să îşi treacă moţiunea. PSD nu îşi reglează problemele cu mâna Opoziţie. PSD nu putea vota o moţiune plină e minciuni. La o dată ulterioară se va discuta de moţiune, dar trebuie să avem o discuţie împreună cu premierul şi Tudorel Toader. Există o stare de nemulţumire pe care nu avem de gând să o ascundem pe care o vom rezolva săptămâna viitoare într-un fel sau altul", a spus Liviu Dragnea.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
nemultumiri,
stare,
toader

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.