După Digi, şi Telekom măreşte preţurile: suntem nevoiţi să majorăm tarifele pentru a face faţă creşterii costurilor

Postat la 06 martie 2019 233 afişări

Ca urmare a creşterii costurilor asociate furnizării serviciilor de comunicaţii, Telekom Romania anunţă că este nevoită să majoreze preţurile abonamentelor din portofoliul fix şi mobil, pentru clienţii rezidenţiali şi de business, începând cu 15 aprilie 2019.

După Digi, şi Telekom măreşte preţurile: suntem nevoiţi să majorăm tarifele pentru a face faţă creşterii costurilor

Preţul pentru fiecare serviciu fix (voce fixă, internet, TV) şi pentru fiecare abonament mobil, pentru clienţii rezidenţiali, va fi majorat cu 0,42 euro, TVA inclus, (0,35 euro, fără TVA), adică aproximativ 2 lei, începând cu 15 aprilie 2019. Această majorare nu se aplică opţiunilor de televiziune, ratelor la telefoane sau chiriilor de echipamente fixe.

Clienţii business vor primi o notificare scrisă în care sunt anunţaţi, de asemenea, de schimbări aferente contractelor.

La sfârşitul anului 2018, Telekom Romania a atins pragul comercial de 200.000 de clienţi pentru portofoliul Freedom şi a investit 200.000 de euro în susţinerea a 10 companii româneşti care au schimbat regulile în industriile în care activează.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
costuri,
preturi,
fata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.