Două CĂLUGĂRIŢE au cheltuit 500.000 de dolari în CAZINOURI, după ce i-au furat din donaţii şi taxe de şcolarizare

Postat la 12 decembrie 2018 780 afişări

Două călugăriţe care au predat la şcoala catolică Saint James, din oraşul Torrance, de lângă Los Angeles au deturnat timp de 10 ani fondurile în care se aflau donaţiile şi taxele plătite de elevi.

Două CĂLUGĂRIŢE au cheltuit 500.000 de dolari în CAZINOURI, după ce i-au furat din donaţii şi taxe de şcolarizare

Banii, aproape 500.000 de dolari au fost cheltuiţi pe jocurile de noroc din cazinouri. Deşi poliţia a fost sesizată, călugăriţele nu vor fi judecate, pentru că plângerile au fost retrase.

 

Călugăriţele de la o şcoală catolică din California au recunoscut că au deturnat 500.000 de dolari, pe care i-au cheltuit în cazinourile din Los Angeles, relatează BBC.

 

Surorile Mary Kreuper and Lena Chang care au declarat că sunt cele mai bune prietene, şi-au recunoscut fapta şi au povestit cum au reuşit să o ascundă timp de 10 ani: depuneau cecurile care acopereau taxele elevilor şi cecurile cu donaţii într-un cont separat.

 

Mary Kreuper a fost directoarea şcolii timp de 29 de ani, iar Lena Chang a lucrat ca profesoară 20 de ani. Cele două au furat banii într-un deceniu pentru a-i cheltui în călătorii şi cazinouri.

 

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
calugarite,
cazinouri,
donatii,
taxe

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.