Gică Hagi şi-a anunţat plecarea din România! Singura condiţie care l-ar face să rămână în ţară: "Dacă nu, nu mai stau. M-am săturat!"

Postat la 12 decembrie 2018 258 afişări

Gică Hagi se gândeşte să plece de la Viitorul. La conferinţa de presă de la finalul partidei cu FCSB, pierdută cu 0-2, ”Regele” a afirmat că vrea să facă pasul la o echipă mai mare, dacă nu va face din Viitorul o formaţie puternică.

 Gică Hagi şi-a anunţat plecarea din România! Singura condiţie care l-ar face să rămână în ţară: "Dacă nu, nu mai stau. M-am săturat!"

”Răbdare? Voi vedea cât o să mai am. La un moment dat o să îmi doresc să am şi eu presiunea să câştig campionatul, presiunea care mă motivează şi pe mine. Fotbalul e viaţa mea. Mereu voi munci pentru fotbal, că o fi aici, la Constanţa, Bucureşti sau alte capitale din Europa sau nu ştiu pe unde, nu ştiu. Îmi doresc altceva. Ori un club mai puternic al meu cu care să reuşesc să fac performanţe şi în cupele europene. Dar nu mai pot să stau să mă bată jucătorii pe care i-am crescut eu. Vreau să fac o echipă mare. Daca nu, plec. Nu o să mai accept să dau în altă parte jucători pentru ca dacă îi dau în altă parte, iau bătaie. Şi atunci nu mai stau. Nu am zis când se va întampla asta, mai întâi să încerc prima variantă, să fac o echipă puternică aici. Nu o fac, n-o să mai stau" a spus Gică Hagi la conferinţa de presă.

 

Hagi le-a făcut şi o analiză elevilor săi după eşecul de la Piteşti: ”Nu mai poţi, avem alte pretenţii. Jucătorii probabil, uşor-uşor, o să înţeleagă asta şi o să încercăm să devenim mai buni. Dacă nu, o să vedeţi a doua variantă pentru că trebuie mereu să ai alternativă. Dar prima dată mă gândesc să fac o echipă mai competitivă, mai bună. Asta dacă vreţi să mă mai vedeţi aici. Dacă nu, o să plec. Trebuie să mă bat şi eu la campionat. Să am putere, jucătorii să fie puternici pe teren, nu să simtă că vine bomba la ei atunci când vine mingea. Nu, nu, e doar o minge, joacă în faţă, atacă poarta. Nu contează vârsta, contează personalitatea.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
hagi,
plecare,
anunt,
romania,
viitor,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.