Dosarul mitei pentru operaţii: Medicul Ştefan Ozsvath, de la Spitalul "Grigore Alexandrescu", eliberat din arest

Postat la 13 mai 2013 42 afişări

Chirurgul Ştefan Ozsvath, de la Spitalul "Grigore Alexandrescu", va fi eliberat din arest, după ce Curtea de Apel Bucureşti a respins recursul procurorilor împotriva deciziei Tribunalului de cercetare în libertate, în dosarul în care acesta este acuzat că ar fi luat mită pentru a opera trei copii.

Dosarul mitei pentru operaţii: Medicul Ştefan Ozsvath, de la Spitalul "Grigore Alexandrescu", eliberat din arest

 Tribunalul Bucureşti a respins, în 10 mai, propunerea procurorilor Parchetului Capitalei de prelungire a măsurii arestării preventive în cazul medicului chirurg Gheorghe Ştefan Ozsvath.

Decizia a fost contestată de procurori la Curtea de Apel Bucureşti, care le-a respins, luni, recursul, stabilind astfel ca medicul să fie cercetat în libertate. Decizia este definitivă, astfel că Gheorghe Ştefan Ozsvath va fi eliberat din arest, acesta având interdicţie să părăsească Bucureştiul.

Instanţa a stabilit ca medicul Ştefan Ozsvath să nu deţină şi să nu folosească arme, să nu ia legătura direct sau indirect cu medicul Florin Rusu, cercetat în acelaşi dosar, să nu se apropie şi să nu ia legătura cu învinuitul Alin Gabriel Sterian şi cu trei martori din dosar.

Medicul chirurg Gheorghe Ştefan Ozsvath a fost arestat preventiv în 15 aprilie, în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti. Instanţa a mai dispus atunci ca medicul anestezist Florin Rusu, de la Spitalul "Grigore Alexandrescu", acuzat de luare de mită, să fie cercetat în libertate, cu interdicţie de a părăsi Capitala.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dosarul-mitei-pentru-operatii-medicul-stefan-ozsvath-de-la-spitalul-grigore-alexandrescu-eliberat-din-arest-10874662
10874662
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.