Doris Andronescu, femeia care a fondat Sanador, unul dintre cele mai importante grupuri medicale private din România

Autor: Andra Stroe Postat la 30 noiembrie 2018 500 afişări

​„De la un anumit nivel, reputaţia managerului se identifică cu reputaţia brandului pe care îl conduce, iar cea mai importantă calitate a managerului este integritatea."

Doris Andronescu, femeia care a fondat Sanador, unul dintre cele mai importante grupuri medicale private din România

Carte de vizită

Este absolventă a Facultăţii de Medicină Generală din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Bucureşti, iar după finalizarea studiilor a profesat ca medic specialist în cadrul spitalelor Sfântul Ioan şi Carol Davila

A pus bazele proiectului Sanador în 2001, construind o clinică cu 12 cabinete, primul spital fiind deschis zece ani mai târziu

Anul trecut, compania a avut venituri de 289 de milioane de lei, cu un profit de 12 milioane de lei şi un număr de 1.438 de angajaţi. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
medici,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.