Sorin Pâslaru, redactor-şef Ziarul Financiar: „Cred că nu este diferit să faci afaceri în România faţă de orice altă ţară!” - VIDEO

Autor: Ioana Matei, Roxana Cârcior Postat la 29 noiembrie 2018 198 afişări

Sorin Pâslaru, redactorul şef al Ziarului Financiar, crede că românii devin din ce în ce mai curajoşi, astfel că şi antreprenorii cu idei de succes vor fi mai mulţi în viitor. În ceea ce îl priveşte, spune că limba română este businessul lui, iar după realizările personale, realizarea ţării este cea care te împlineşte ca om.

„Cred că nu este diferit să faci afaceri în România faţă de orice altă ţară, cred că românii în general sunt un popor prea cuminte şi ori nu se gândesc să intre în afaceri, ori amână, iar contactul cu lumea occidentală îi face să aibă din ce în ce mai mult curaj şi vom vedea din ce în ce mai mulţi antreprenori care vin cu idei de afară şi cu capital pe care îl vom strânge. Pariez pe milioane de români care se vor întoarce şi îşi vor face propriile businessuri aici - deja se vede şi cred că vom vedea foarte multe surprize în anii următori din mediul rural - vom vedea multe afaceri pornite, România va deveni o forţă în industria agroalimentară - în mod natural ei vor ajunge să pună graniţe şi noi, aşa cum China cere free market, şi America şi Anglia ridică ziduri, ei vor cere ziduri în faţa noastră. Limba română e businessul meu şi cred că după realizările personale, ale familiei, realizarea ţării este cea care te împlineşte ca om.”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
financiar,
refuz,
sef,
sorin pislaru,
zf,
ziar,
romania,
video

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.