Vlad Căpuşan, alpinist şi manager dezvoltare, Trust Invest: „M-am întors pentru potenţialul enorm pe care l-am văzut în ţara noastră!” - VIDEO

Autor: Ioana Matei, Roxana Cârcior Postat la 29 noiembrie 2018 1429 afişări

Vlad Căpuşan, fiul omului de afaceri Nicolae Căpuşan, care a dezvoltat lanţul turistic SunGarden Golf & Spa Resort, a revenit în ţară după ce a studiat timp de doi ani în Italia. Ce l-a adus aici?

„Am găsit aici o echipă de oameni tineri cu care pot lucra, cu care mă simt bine şi cred că asta este mult mai important decât orice tip de rezultat financiar.”

A studiat în Italia aproape doi ani şi spune că mediul de acolo era mult mai rece, din toate punctele de vedere: „Oamenii privesc mult mai distanţat şi nu am găsit această căldură pe care o găseşti în echipele din România, în special în mediul de business, cu oamenii cu care lucrezi şi cred că asta m-a făcut să mă întorc definitiv. Mesajul meu pentru toţi tinerii care sunt în afara ţării este să se gândească dacă au un vis, iar dacă au un vis, acel vis poate fi în România pentru că aici visele pot deveni realitate”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.