Iohannis: O ordonanţă privind graţierea şi amnistia ar declanşa o criză politică fără precedent/ Apel la politicienii din PSD

Postat la 29 noiembrie 2018 42 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că o eventuală ordonanţă de urgenţă a guvernului privind amnistia şi graţierea ar declanşa ”o criză politică fără precedent”” şi a făcut apel la politicienii din PSD ca să împiedice adoptarea unui astfel de demers.

Iohannis: O ordonanţă privind graţierea şi amnistia ar declanşa o criză politică fără precedent/ Apel la politicienii din PSD

”Graţierea şi amnistia au fost deja tema unei ordonanţe de urgenţă la începutul anului 2017 şi a dus la manifestări foarte ample din partea românilor, care nu-şi doresc aşa ceva. Ordonanţa 13, la vremea respectivă, a fost retrasă. Însă există în continuare semnale că în PSD nu s-a abandonat această idee, chiar unii politicieni din PSD vehiculează aceste idei în spţiul public. O astfel de ordonanţă care priveşte amnistia şi graţierea ubnor politicieni, până la urmă, ar fi o catastrofă pentru România. Adoptarea unei astfel de ordonanţe ar declanşa o criză politică fără precedent în România”, a declarat Klaus Iohannis.

 

El a făcut un apel la politicienii din PSD ”care sunt lucizi ca să întreprindă orice consideră ei ca o astfel de ordonanţă să iasă din discuţie şi să nu fie aprobată în guvern”.

 

”Momentan altceva decât unele declaraţii ale unor politicieni nu avem, dar eu rămân conectat şi voi face tot ce se poate face din poziţia de preşedinte pentru a nu se ajunge la o nouă situaţie de acest tip”, a mai spus preşedintele Iohannis.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politicieni,
psd,
amnistie,
gratiere,
apel

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.