Donald Trump laudă starea economiei Statelor Unite

Postat la 16 august 2018 92 afişări

Preşedintele Donald Trump a lăudat, joi, starea economiei Statelor Unite, în contextul creşterii valorii dolarului american în raport cu alte monede.

Donald Trump laudă starea economiei Statelor Unite

"Economia noastră este într-o situaţie mai bună ca niciodată. Sunt investite fonduri în îndrăgitul nostru dolar cum se întâmplă rar, profiturile companiilor sunt mai mari ca niciodată, inflaţia este scăzută, optimismul mediilor de afaceri este la un nivel mai înalt decât a fost vreodată. Pentru prima dată în multe decenii, protejăm angajaţii" americani, a transmis Donald Trump joi prin Twitter.

Economia Statelor Unite a avut o creştere de 4,1% în intervalul aprilie-iunie, iar pentru perioada iulie-septembrie se estimează o creştere de 3%.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.