Franţa, noul lider în clasamentul mondial FIFA. România este pe locul 28

Postat la 16 august 2018 52 afişări

Campionatul Mondial din Rusia din 2018 a schimbat liderul în clasamentul mondial FIFA. Deţinătoarea trofeului, Franţa, a înlocuit-o pe Germania, naţională care nu a prins primele 10 locuri. Selecţionata pregătită de Joachim Low a fost eliminată de la turneul final din faza grupelor.

Franţa, noul lider în clasamentul mondial FIFA. România este pe locul 28

În urma câştigării Cupei Mondiale, Franţa a urcat 6 locuri, ocupând fotoliul de lider. Cea de-a doua finalistă a turneului final, Croaţia, a făcut un salt spectaculos, a urcat 16 poziţii şi ocupă locul 4 în clasamentul FIFA.

Podiumul este completat de Belgia, poziţia secundă şi naţionala Braziliei, locul al treilea. Până la startul competiţiei din Rusia, Brazilia era pe doi, iar Belgia pe trei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.