Donald Trump confirmă că presupusul incident din Suedia era o referire la un reportaj Fox News

Postat la 20 februarie 2017 80 afişări

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a explicat că menţionarea unui presupus incident petrecut în Suedia a fost o referire la un reportaj al postului Fox News.

Donald Trump confirmă că presupusul incident din Suedia era o referire la un reportaj Fox News

"Declaraţia despre ce se întâmplă în Suedia a fost o referire la o ştire difuzată de Fox News despre imigraţie şi Suedia", a transmis Donald Trump prin Twitter.

Donald Trump a generat semne de întrebare după ce a făcut referire în cursul unui discurs la un presupus incident terorist petrecut în Suedia din cauza imigranţilor extracomunitari, Guvernul de la Stockholm solicitând clarificări din partea Washingtonului. În cursul unui discurs rostit sâmbătă seară (duminică dimineaţă, ora României) în faţa susţinătorilor, în statul Florida, Donald Trump a declarat: "Priviţi ce se întâmplă în Germania, priviţi ce s-a întâmplat aseară în Suedia! Suedia, puteţi crede. Suedia. Au primit mulţi (imigranţi -n.red.). Au probleme pe care nu le credeau niciodată posibile".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.