Donald Trump, apel pentru consolidarea frontierei cu Mexic

Postat la 09 ianuarie 2019 25 afişări

Preşedintele Donald Trump s-a adresat marţi naţiunii americane în legătură cu construirea gardului de la frontiera cu Mexicul, pentru a asigura securitatea graniţei împotriva imigranţilor, într-un discurs televizat, transmis de CNN.

Donald Trump, apel pentru consolidarea frontierei cu Mexic

Preşedintele Trump a dat vina pe democraţi pentru oprirea a activităţii administraţiei timp de 18 zile, declarând că problema ar putea fi rezolvată cu uşurinţă dacă oponenţii săi politici vor ceda cerinţelor sale privind finanţarea zidului.

"Guvernul rămâne închis pentru un singur motiv: democraţii nu vor finanţa securitatea frontierelor", a declarat Trump în cadrul discursului susţinut din Biroul Oval.

Democraţii şi-au exprimat sprijinul pentru paşii de securitate la graniţă, cum ar fi îmbunătăţirea tehnologiei, dar au refuzat să ofere sprijin pentru construirea unei bariere la graniţă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mexic,
donald trump,
frontiera

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.