Donald Trump ameninţă reţelele de socializare online, după ce a primit un avertisment de la Twitter

Autor: Mihai Draghici Postat la 27 mai 2020 331 afişări

Preşedintele SUA, Donald Trump, a ameninţat, miercuri, că va emite noi reglementări ori va închide reţelele de socializare online după ce platforma Twitter a emis pentru prima dată un avertisment în privinţa unui mesaj al liderului de la Casa Albă.

Donald Trump ameninţă reţelele de socializare online, după ce a primit un avertisment de la Twitter

Platforma de microblogging Twitter a aplicat eticheta "fără fundament" la un mesaj al lui Donald Trump despre votul prin corespondenţă. "Voturile prin corespondenţă nu vor fi nimic altceva (zero) decât substanţial frauduloase" - este mesajul pentru care Donald Trump a primit avertisment, informează BBC.

În replică, Donald Trump a ameninţat cu emiterea de noi reglementări ori închiderea platformelor de socializare online.

"Republicanii simt că platformele de socializare online reduc la tăcere în totalitate vocile conservatoare. Vom emite reglementări puternice sau le vom închide, pentru a nu mai permite aceste lucruri. Corectează acţiunea acum!", a avertizat preşedintele SUA, potrivit agenţiei Reuters.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
politică,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.