Măsura INEDITĂ pe care o ia o ţară pentru a preveni al doilea val de COVID-19

Postat la 27 mai 2020 799 afişări

Măsura INEDITĂ pe care o ia o ţară pentru a preveni al doilea val de COVID-19

Premierul Canadei, Justin Trudeau, doreşte ca toţi angajaţii canadieni să beneficize de 10 zile de concediu medical plătit pe an. Este una din măsurile prin care Canada ar putea preveni al doilea val de COVID-19, consideră Trudeau

Premierul Canadei, Justin Trudeau, doreşte ca toţi angajaţii canadieni să beneficize de 10 zile de concediu medical plătit pe an, pentru a preveni apariţia celui de-al doilea val al epidemiei de COVID-19, scrie presa din Ottawa.

Prim-ministrul canadian a declarat, într-o conferinţă de presă, că un al doilea val al epidemiei de noul coronavirus va apărea, cel mai probabil, în această iarnă şi că oamenii nu ar trebui să muncească în timp ce sunt bolnavi.

„Nimeni nu ar trebui să aleagă între a lua o zi liberă de la serviciu, din cauza bolii, şi a plăti facturile. La fel cum nimeni nu ar trebui să aleagă între a rămâne acasă cu simptome COVID-19 sau a-şi putea permite să achite chiria ”, a spus Trudeau.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prevenire,
inedit,
canada

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.