Doi executivi Tesla au părăsit compania, într-un moment în care grupul se confruntă cu probleme

Postat la 16 mai 2018 2813 afişări

Arch Padmanabhan, director de produs pentru unitatea de stocare staţionară Tesla şi Bob Rudd, fostul vicepreşedinte al SolarCity, care a condus vânzările comerciale şi de utilităţi din America de Nord, au părăsit compania, relatează Bloomberg.

Doi executivi Tesla au părăsit compania, într-un moment în care grupul se confruntă cu probleme

Directorul executiv al companiei, Elon Musk ar fi spus angajaţilor luni că firma se află într-o „reorganizare profundă”.

În ultimele luni, mai mulţi executivi au părăsit grupul Tesla, într-un moment în care compania se confruntă cu probleme financiare şi încearcă să accelereze producţia Modelului 3.

Tesla anunţa la începutul acestei luni că va deveni profitabilă în a doua jumătate a anului 2018, dacă va produce săptămânal 5.000 de maşini din cel mai nou model al său, Modelul 3, însă atingerea scopului propus este discutabilă, pentru că Tesla a fabricat doar 2.270 de maşini în ultima săpămână din aprilie, relatează BBC.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.