Doi agenţi Secret Service, probabil beţi în momentul mobilizării pentru un incident la Casa Albă

Autor: Mihai Draghici Postat la 14 mai 2015 76 afişări

Doi agenţi ai Serviciului prezidenţial de protecţie Secret Service probabil erau în stare de ebrietate când au sosit cu un vehicul, în martie, în faţa Casei Albe, unde autorităţile examinau un colet suspect, afirmă inspectorul Departamentului SUA pentru Securitate Internă.

Marc Connolly, agent special al Diviziei pentru protecţia preşedintelui, şi George Ogilvie, agent special pentru zona Washington, petrecuseră într-un bar din Georgetown, de ziua unui coleg, înainte de a fi solicitaţi la incidentul de la Casa Albă.

Cei doi agenţi Secret Service probabil erau în stare de ebrietate în momentul sosirii la Casa Albă, cu o maşină de serviciu, pentru examinarea unui colet suspect, potrivit concluziilor investigaţiei interne coordonate de John Roth, inspectorul general al Departamentului pentru Securitatea Internă. "Este mai probabil decât improbabil ca raţiunea celor doi agenţi să fi fost afectată de alcool", a declarat Roth, explicând că angajaţii serviciului prezidenţial de protecţie petrecuseră cinci ore la bar şi consumaseră băuturi alcoolice.

"Sunt dezamăgit şi perturbat de aparenta lipsă de discernământ descrisă în raport. Comportamentele de genul celor atribuite agenţilor sunt inacceptabile şi nu vor fi tolerate", a declarat Joseph Clancy, directorul Secret Service.

Serviciul de integritate al Secret Service va dispune sancţiuni în acest caz.

Agentul special Marc Connolly a anunţat că se va retrage din Secret Service. Cei doi agenţi susţin că nu erau beţi când au fost chemaţi la sediul Preşedinţiei SUA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
AGENŢI,
ANCHETĂ
/actualitate/doi-agenti-secret-service-probabil-beti-in-momentul-mobilizarii-pentru-un-incident-la-casa-alba-14265459
14265459
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.