Doar persoanele cu IQ ridicat pot descoperi litera care este în plus, în 21 de secunde, în această imagine

Postat la 20 martie 2023 170 afişări

Doar persoanele cu IQ ridicat pot descoperi litera care este în plus, în 21 de secunde, în această imagine

Testează-ţi abilităţile cognitive cu acest joc complicat care te provoacă să găseşti litera impostoare X ascunsă în aceste Y-uri colorate în doar 21 de secunde – dacă o faci, ai un IQ ridicat.

Dacă faci în mod regulat jocuri care antrenează creierul, îţi vei folosi abilităţile cognitive pentru a-ţi îmbunătăţi capacitatea de a învăţa, abilităţile de rezolvare a problemelor şi memoria.

Curtsey de la JagranJosh a creeat un nou teaser pentru a ne testa abilităţile cognitive. Aparent, numai persoanele cu „IQ-uri ridicate” pot rezolva exerciţiul în timpul limită alocat.

În jocul colorat, vei vedea în mare parte aceeaşi literă din nou şi din nou, în diferite culori – dar există una ascunsă.

Caută cu atenţie şi răbdare şi, fără îndoială, îl vei vedea – dar conform site-ului web, numai persoanele cu IQ ridicat îl pot observa în 21 de secunde.

Cititi mai multe pe www.stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
descoperire,
imagine,
iq

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.