Doar 67 din cele 108 sirene de alarmare a populaţiei au funcţionat în Capitală miercuri

Postat la 03 mai 2018 46 afişări

Doar 67 din cele 108 sisteme de alarmare automate, centralizate la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, au funcţionat miercuri pe timpul exerciţiului de verificare a sistemelor de prevenire a populaţiei, potrivit reprezentanţilor instituţiei.

Doar 67 din cele 108 sirene de alarmare a populaţiei au funcţionat în Capitală miercuri

Miercuri la nivelul Capitalei a avut loc un nou exerciţiu de verificare a sistemelor de averizare-alarmare a populaţiei.

Din datele Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, în Bucureşti există aproximativ 390 de sisteme de alarmare.

Din totalul celor existente, doar 108 sunt centralizate şi pot fi acţionate de către specialiştii ISU Bucureşti - Ilfov.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.